SVEITSER VELLAGRET 10KG TINE
Det er snart to hundre år siden meieriet ved Jarlsberg Hovedgaard i Vestfold laget Norges første versjon av sveitserosten. Med sveitsisk hjelp ble dette samtidig starten på norsk meieritradisjon. Kunnskap er fortsatt avgjørende når våre ostemestre ved meieriet på Jæren lager god sveitserost. Ingen andre oster i vårt sortiment krever flere ulike modningsbakterier enn den. Hele sju forskjellige typer balanseres mot hverandre for at osten skal få den særegne, fyldige smaken, med lett søtlig aroma av nøttekjerner. Når Sveitser Reserve samtidig får modnes i minst tre år, får aroma og konsistens utvikle seg fullt ut, noe som gir en helt ny smaksopplevelse og salte «tårer» i de karakteristiske hullene. Langtidslagret Sveitser Reserve kjennetegnes også av de fine krystallene som du kan kjenne på tungen når du spiser osten.
Energy kj per 100ml | 0.00 |
---|---|
Energy kcal per 100ml | 0.00 |
Fat (total) per 100g | 28.00 |
- Saturated fatty aids per 100g | 18.00 |
- Monounsaturated fatty acids per 100ml | 0.00 |
- Polyunsaturated fatty acids per 100ml | 0.00 |
Carbohydrates per 100ml | 0.00 |
- Sugars per 100ml | 0.00 |
Dietary fiber per 100ml | 0.00 |
Protein per 100g | 28.00 |
Salt per 100g | 1.50 |
Molluscs | ||
---|---|---|
Egg | ||
Fish | ||
Gluten | ||
Barley gluten | ||
Havre gluten | ||
Wheat gluten | ||
Khorasanhvete gluten | ||
Rye gluten | ||
@EPD:SpeltWheatGrluten | ||
Lupins | ||
Milk | ||
Nuts | ||
Hazel nuts | ||
Cashew nuts | ||
Macadamia buts | ||
Almonds | ||
Para nuts | ||
Peanuts | ||
Pecan nuts | ||
Pistachio nuts | ||
Walnuts | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
SesameSeeds | ||
Shellfish | ||
Soya | ||
Sulpher or sulfites |