REINSDYR INDREFILET
3513604
Indrefilet av reinsdyr er festmat! Reinsdyr passer året rundt, men er ofte assosiert til høsten eller nyttårsaften. Vi kan anbefale å tilberede den som en vanlig biff, kjapt på hver side i en varm panne, sammen med smør, hvitløk og urter. Deretter stekes den i ovn, helst med steketermometer. Denne tilberedningen heter på engelsk "searing". Da vil du kunne ta vare på saftigheten i kjøttet, samtidig som du får en nydelig stekeskorpe. Denne varen er fryst.
Bestillingsvare, normalt 7 dager
Energi kj pr 100ml | 0.00 |
---|---|
Energi kcal pr 100ml | 0.00 |
Fett (totalt) pr 100g | 2.40 |
- Mettede fettsyrer pr 100g | 0.80 |
- Enumettede fettsyrer pr 100ml | 0.00 |
- Flerumettede fettsyrer pr 100ml | 0.00 |
Karbohydrater pr 100ml | 0.00 |
- Sukkerarter pr 100ml | 0.00 |
Kostfiber pr 100ml | 0.00 |
Protein pr 100g | 23.20 |
Salt pr 100ml | 0.00 |
ContainsCan contain traces of
Bløtdyr | ||
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Bygg gluten | ||
Havre gluten | ||
Hvete gluten | ||
Khorasanhvete gluten | ||
Rug gluten | ||
Spelt gluten | ||
Lupiner | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Hasselnøtter | ||
Kasjunøtter | ||
Macademiannøtter | ||
Mandler | ||
Paranøtter | ||
Peanøtter | ||
Pekannøtter | ||
Pistasienøtter | ||
Valnøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter |