PROVOLA AFF/RØKT CA. 2KG PAKKE TANAGRINA
3512101
Provola er en italiensk ost som har sin opprinnelse på Sicilia, men den er nå produsert og verdsatt over hele Italia. Den er kjent for sin smidige tekstur og karakteristiske smak, og den har blitt en populær ingrediens i mange italienske retter. Provola blir tradisjonelt laget av kumelk, men det kan også lages med geitemelk eller en blanding av begge. Melken blir pasteurisert og deretter tilsatt løpe for å få den til å koagulere. Etter koagulering blir ostemassen skåret i små biter og satt til å hvile i væsken, noe som tillater at myse separeres fra ostemassen. Deretter blir ostemassen formet til baller eller blokker og dyppet i varmt vann eller saltlake for å forbedre smaken og teksturen.
På lager
Energi kj pr 100g | 0.00 |
---|---|
Energi kcal pr 100g | 0.00 |
Fett (totalt) pr 100g | 20.00 |
- Mettede fettsyrer pr 100g | 14.00 |
- Enumettede fettsyrer pr 100g | 0.00 |
- Flerumettede fettsyrer pr 100g | 0.00 |
Karbohydrater pr 100g | 0.00 |
- Sukkerarter pr 100g | 0.00 |
Kostfiber pr 100g | 0.00 |
Protein pr 100g | 18.00 |
Salt pr 100g | 1.10 |
ContainsCan contain traces of
Bløtdyr | ||
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Bygg gluten | ||
Havre gluten | ||
Hvete gluten | ||
Khorasanhvete gluten | ||
Rug gluten | ||
Spelt gluten | ||
Lupiner | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Hasselnøtter | ||
Kasjunøtter | ||
Macademiannøtter | ||
Mandler | ||
Paranøtter | ||
Peanøtter | ||
Pekannøtter | ||
Pistasienøtter | ||
Valnøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter |