OLIVENOLJE EX.VIRGIN 1LT BASSO
Ekstra virgin olivenolje er den høyeste kvalitetsklassen av olivenolje og regnes som den reneste formen. Den produseres gjennom mekanisk kaldpressing av ferske oliven, uten bruk av varme eller kjemiske løsningsmidler. Dette bevarer de naturlige smaksstoffene, næringsstoffene og antioksidantene i olivenoljen. Den er ideell til dressing av salater, marinering av kjøtt og grønnsaker, steking og grilling, samt tilberedning av sauser og supper. På grunn av sin rike smak og næringsverdi, er ekstra virgin olivenolje en nøkkelingrediens i det middelhavske kostholdet og er elsket av kokker over hele verden. På grunn av sin høye innhold av umettede fettsyrer og antioksidanter, kan ekstra virgin olivenolje bli harsk over tid når den utsettes for luft, lys og varme. For å opprettholde friskheten og kvaliteten, bør oljen oppbevares i en mørk, kjølig og lufttett beholder, helst på et kjølig sted vekk fra direkte sollys.
Energy kj per 100ml | 0.00 |
---|---|
Energy kcal per 100ml | 0.00 |
Fat (total) per 100ml | 0.00 |
- Saturated fatty aids per 100ml | 0.00 |
- Monounsaturated fatty acids per 100ml | 0.00 |
- Polyunsaturated fatty acids per 100ml | 0.00 |
Carbohydrates per 100ml | 0.00 |
- Sugars per 100ml | 0.00 |
Dietary fiber per 100ml | 0.00 |
Protein per 100ml | 0.00 |
Salt per 100ml | 0.00 |
Molluscs | ||
---|---|---|
Egg | ||
Fish | ||
Gluten | ||
Barley gluten | ||
Havre gluten | ||
Wheat gluten | ||
Khorasanhvete gluten | ||
Rye gluten | ||
@EPD:SpeltWheatGrluten | ||
Lupins | ||
Milk | ||
Nuts | ||
Hazel nuts | ||
Cashew nuts | ||
Macadamia buts | ||
Almonds | ||
Para nuts | ||
Peanuts | ||
Pecan nuts | ||
Pistachio nuts | ||
Walnuts | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
SesameSeeds | ||
Shellfish | ||
Soya | ||
Sulpher or sulfites |