
MEDISTERKAKER MED SURKÅL OG POTETER 540G FJORDLAND
5342522
Medisterkaker er en favoritt på Østlandet! På grunn av krydderne er medisterkaker ofte en del av julemiddagen, men spises også resten av året. Fjordlands medisterkaker er laget av norsk kjøtt og serveres tradisjonelt sammen med brun saus, poteter og klassisk surkål. Retten inneholder 21 % grønnsaker og er en kilde til protein. God middag!
Bestillingsvare, normalt 2 dager
Energy kj per 100ml | 0.00 |
---|---|
Energy kcal per 100ml | 0.00 |
Fat (total) per 100g | 3.90 |
- Saturated fatty aids per 100g | 1.30 |
- Monounsaturated fatty acids per 100ml | 0.00 |
- Polyunsaturated fatty acids per 100ml | 0.00 |
Carbohydrates per 100ml | 0.00 |
- Sugars per 100ml | 0.00 |
Dietary fiber per 100g | 1.10 |
Protein per 100g | 3.10 |
Salt per 100g | 0.86 |
ContainsCan contain traces of
Molluscs | ||
---|---|---|
Egg | ||
Fish | ||
Gluten | ||
Barley gluten | ||
Havre gluten | ||
Wheat gluten | ||
Khorasanhvete gluten | ||
Rye gluten | ||
@EPD:SpeltWheatGrluten | ||
Lupins | ||
Milk | ||
Nuts | ||
Hazel nuts | ||
Cashew nuts | ||
Macadamia buts | ||
Almonds | ||
Para nuts | ||
Peanuts | ||
Pecan nuts | ||
Pistachio nuts | ||
Walnuts | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
SesameSeeds | ||
Shellfish | ||
Soya | ||
Sulpher or sulfites |