
GRESK TYPE YOGHURT NATURELL 2.5KG TINE
5028352
Norges mest spiste naturell yoghurt, nå i en ny variant: fyldigere, laktosefri og proteinrik. Uten tilsatt sukker. Det brukes 2,5 ganger mer melk for å lage TINE® Yoghurt Naturell Gresk Type enn ved tradisjonell yoghurtproduksjon. Dette bidrar til at yoghurten blir fyldigere og rik på protein. Det som kalles gresk yoghurt i markedet i dag er produsert i Hellas, mens gresk type yoghurt kan produseres hvor som helst, også på Frya – midt i Gudbrandsdalen – av norsk melk. Nyt Norge – velg TINE® Yoghurt Gresk Type.
Bestillingsvare, normalt 2 dager
Energi kj pr 100ml | 0.00 |
---|---|
Energi kcal pr 100ml | 0.00 |
Fett (totalt) pr 100g | 2.00 |
- Mettede fettsyrer pr 100g | 1.30 |
- Enumettede fettsyrer pr 100ml | 0.00 |
- Flerumettede fettsyrer pr 100ml | 0.00 |
Karbohydrater pr 100ml | 0.00 |
- Sukkerarter pr 100ml | 0.00 |
Kostfiber pr 100ml | 0.00 |
Protein pr 100g | 8.50 |
Salt pr 100g | 0.10 |
ContainsCan contain traces of
Bløtdyr | ||
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Bygg gluten | ||
Havre gluten | ||
Hvete gluten | ||
Khorasanhvete gluten | ||
Rug gluten | ||
Spelt gluten | ||
Lupiner | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Hasselnøtter | ||
Kasjunøtter | ||
Macademiannøtter | ||
Mandler | ||
Paranøtter | ||
Peanøtter | ||
Pekannøtter | ||
Pistasienøtter | ||
Valnøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter |