
BARILLA SPAGHETTI GLUTEN-FREE 400G
2950061
Glutenfri Spaghetti pasta fra Barilla er Italias mest berømte pastaform i deilig glutenfritt format. Vår glutenfrie pasta har perfekt al dente-kvalitet og smaker slik pasta fra Barilla skal smake. Pastaen er laget av en smakfull blanding av tre naturlige ingredienser; hvit og gul mais, og brun ris, og er helt uten tilsatt stivelse. Du kan bruke glutenfri spaghetti på akkurat samme måte som tradisjonell spaghetti, den passer perfekt sammen med en tomatsaus, friske grønnsaker eller fisk.
På lager
Energi kj pr 100ml | 0.00 |
---|---|
Energi kcal pr 100ml | 0.00 |
Fett (totalt) pr 100g | 1.50 |
- Mettede fettsyrer pr 100g | 0.70 |
- Enumettede fettsyrer pr 100ml | 0.00 |
- Flerumettede fettsyrer pr 100ml | 0.00 |
Karbohydrater pr 100ml | 0.00 |
- Sukkerarter pr 100ml | 0.00 |
Kostfiber pr 100g | 1.70 |
Protein pr 100g | 6.90 |
Salt pr 100g | 0.00 |
ContainsCan contain traces of
Bløtdyr | ||
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Bygg gluten | ||
Havre gluten | ||
Hvete gluten | ||
Khorasanhvete gluten | ||
Rug gluten | ||
Spelt gluten | ||
Lupiner | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Hasselnøtter | ||
Kasjunøtter | ||
Macademiannøtter | ||
Mandler | ||
Paranøtter | ||
Peanøtter | ||
Pekannøtter | ||
Pistasienøtter | ||
Valnøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter |