Skip to main content

SVENSKE KJØTTBOLLER I FLØTESAUS MED POTETSTAPPE OG TYTTEBÆRS

2687010

Svenske kjøttboller i fløtesaus med potetstappe og tyttebærsyltetøy. Denne svenske klassikeren har blitt en kjent og kjær rett i Norge. Dette er middag mange har vokst opp med og som er godt likt av både barn og voksne. I Fjordland benytter vi kun norsk kjøtt og retten serveres med en mild fløtesaus og fyldig potetstappe laget fra bunnen av - tyttebærsyltetøy følger også med. God middag.

Bestillingsvare, normalt 2 dager

Contains

  • Hvete gluten
  • Gluten
  • Melk

Ingredients

Kjøttboller i fløtesaus (53 %): 55 % kjøttboller (55 % norsk kjøtt av svin og storfe, melk, vann, potetmel, løk, salt, hvetemel, potetfiber, laktose, sukker, krydder), 45 % fløtesaus (vann, 19 % fløte, hvetemel, tomatpuré, modifisert maisstivelse, rapsolje, salt, farge (brunet sukker), aroma, bestrålt krydder). Potetstappe (42 %): 74 % potet, helmelk, potetflakes, smør, vann, salt, fløtepulver, bestrålt krydder. Tyttebærsyltetøy (5 %): 50 % tyttebær, 32 % sukker, vann, maltodekstrin, konsistensmiddel (pektin, xantangummi), surhetsregulerende middel (sitronsyre).
Product owner name
FJORDLAND AS
Minimumstemperatur(C)
Not found
Maksimumstemperatur(C)
GTIN
7033330085891
Opprinnelsesland
Opprinnelsesland: Norway
Norway
Antall
4