
SVENSKE KJØTTBOLLER I FLØTESAUS MED POTETSTAPPE OG TYTTEBÆRS
Varenavn: | SVENSKE KJØTTBOLLER I FLØTESAUS MED POTETSTAPPE OG TYTTEBÆRS |
Varenummer: | 2687010 |
Leverandørens varenr: | 85891 |
Varemerke: | Fjordland |
Produsent: | FJORDLAND AS |
Salgsenhet: | Krt |
Temperatursone: | Kjøl |
Inneholder
Ingredienser
Kjøttboller i fløtesaus (53 %): 55 % kjøttboller (55 % norsk kjøtt av svin og storfe, melk, vann, potetmel, løk, salt, hvetemel, potetfiber, laktose, sukker, krydder), 45 % fløtesaus (vann, 19 % fløte, hvetemel, tomatpuré, modifisert maisstivelse, rapsolje, salt, farge (brunet sukker), aroma, bestrålt krydder).
Potetstappe (42 %): 74 % potet, helmelk, potetflakes, smør, vann, salt, fløtepulver, bestrålt krydder.
Tyttebærsyltetøy (5 %): 50 % tyttebær, 32 % sukker, vann, maltodekstrin, konsistensmiddel (pektin, xantangummi), surhetsregulerende middel (sitronsyre).
Næringsinnhold
Energi kj pr 100 g/ml | 0.00 |
---|---|
Energi kcal pr 100 g/ml | 0.00 |
Fett (totalt) pr 100g | 6.90 |
- Mettede fettsyrer pr 100g | 3.40 |
- Enumettede fettsyrer pr 100 g/ml | 0.00 |
- Flerumettede fettsyrer pr 100 g/ml | 0.00 |
Karbohydrater pr 100g | 13.00 |
- Sukkerarter pr 100g | 3.50 |
Kostfiber pr 100g | 0.50 |
Protein pr 100g | 4.40 |
Salt pr 100g | 0.72 |
Allergener
InneholderKan inneholde spor av
Bløtdyr | ||
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Bygg gluten | ||
Havre gluten | ||
Hvete gluten | ||
Khorasanhvete gluten | ||
Rug gluten | ||
Spelt gluten | ||
Lupiner | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Hasselnøtter | ||
Kasjunøtter | ||
Macademiannøtter | ||
Mandler | ||
Paranøtter | ||
Peanøtter | ||
Pekannøtter | ||
Pistasienøtter | ||
Valnøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter |
Vareinformasjon
Minimumstemperatur(C) | Ikke funnet |
---|---|
Maksimumstemperatur(C) | 4° |
GTIN | 7033330085891 |
Opprinnelsesland | Norge |
Antall | 4 |