
PINSA ROMANA NATURAL 260G
6646053
Pizza / steinovn: 3 - 4 min per pinsa ved 270 - 300˚C. Oppbevares frossen ved -18°C. Når den er åpnet, oppbevares kjølt ved 0 - 4 °C og konsumeres innen 48 timer. Ikke frys etter tining. Blast / dampovn: 3 – 5 minutter ved 240˚C, minimal vifteeffekt, 10 % luftfuktighet. Koketid er veiledende og kan variere avhengig av ovnstype, foretrukket stek...
På lager
Lignende produkter
| Energi kj pr 100g | 0.00 |
|---|---|
| Energi kcal pr 100g | 0.00 |
| Fett (totalt) pr 100g | 0.00 |
| - Mettede fettsyrer pr 100g | 0.00 |
| - Enumettede fettsyrer pr 100g | 0.00 |
| - Flerumettede fettsyrer pr 100g | 0.00 |
| Karbohydrater pr 100g | 0.00 |
| - Sukkerarter pr 100g | 0.00 |
| Kostfiber pr 100g | 0.00 |
| Protein pr 100g | 0.00 |
| Salt pr 100g | 0.00 |
InneholderKan inneholde spor av
| Gluten | ||
|---|---|---|
| Hvete gluten | ||
| Soya | ||
| Bløtdyr | ||
| Egg | ||
| Fisk | ||
| Bygg gluten | ||
| Havre gluten | ||
| Khorasanhvete gluten | ||
| Rug gluten | ||
| Spelt gluten | ||
| Lupiner | ||
| Nøtter | ||
| Hasselnøtter | ||
| Kasjunøtter | ||
| Macadamianøtter | ||
| Mandler | ||
| Paranøtter | ||
| Peanøtter | ||
| Pekannøtter | ||
| Pistasienøtter | ||
| Valnøtter | ||
| Selleri | ||
| Sennep | ||
| Sesamfrø | ||
| Skalldyr | ||
| Svoveldioksid eller sulfitter | ||
| Melk |












