
OKSEKJØTT I SAUS MED ERTESTUING POTETER OG TYTTEBÆRSYLTETØY
2686996
Oksekjøtt i saus med ertestuing, poteter og tyttebærsylteøy. Kjært barn har mange navn! Vi har valgt å kalle denne retten Oksekjøtt i saus, men den kalles også sosekjøtt eller kjøtt i mørke. Uansett navn er dette en særdeles smakfull gryte med møre kjøttbiter av okse i en kraftig brun saus. Dette er rotekte norsk tradisjonskost med fyldig ertest...
Bestillingsvare, normalt 2 dager
Lignende produkter
Energy kj per 100g | 0.00 |
---|---|
Energy kcal per 100g | 0.00 |
Fat (total) per 100g | 2.70 |
- Saturated fatty aids per 100g | 1.20 |
- Monounsaturated fatty acids per 100g | 0.00 |
- Polyunsaturated fatty acids per 100g | 0.00 |
Carbohydrates per 100g | 13.00 |
- Sugars per 100g | 3.90 |
Dietary fiber per 100g | 1.60 |
Protein per 100g | 7.60 |
Salt per 100g | 0.58 |
InneholderKan inneholde spor av
Gluten | ||
---|---|---|
Hvete gluten | ||
Melk | ||
Bløtdyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Bygg gluten | ||
Havre gluten | ||
Khorasanhvete gluten | ||
Rug gluten | ||
Spelt gluten | ||
Lupiner | ||
Nøtter | ||
Hasselnøtter | ||
Kasjunøtter | ||
Macademiannøtter | ||
Mandler | ||
Paranøtter | ||
Peanøtter | ||
Pekannøtter | ||
Pistasienøtter | ||
Valnøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter |