Skip to main content

OKSEKJØTT I SAUS MED ERTESTUING POTETER OG TYTTEBÆRSYLTETØY

2686996

Oksekjøtt i saus med ertestuing, poteter og tyttebærsylteøy. Kjært barn har mange navn! Vi har valgt å kalle denne retten Oksekjøtt i saus, men den kalles også sosekjøtt eller kjøtt i mørke. Uansett navn er dette en særdeles smakfull gryte med møre kjøttbiter av okse i en kraftig brun saus. Dette er rotekte norsk tradisjonskost med fyldig ertest...

Bestillingsvare, normalt 2 dager

Inneholder

  • Gluten
  • Hvete gluten
  • Melk

Ingredienser

Oksekjøtt i saus (35 %): 54 % norsk storfekjøtt, 46 % saus (vann, hvetemel, modifisert maisstivelse, tomatkonsentrat*, rapsolje, salt, aroma, tomatpuré*, farge (brunet sukker), bestrålt krydder). Ertestuing (28 %): 94 % grønne erter*, smør, salt, sukker. Poteter (28 %): poteter, salt. Tyttebærsyltetøy (9 %): tyttebær*, sukker, vann, maltodextrin, stabilisator (pektin, xantangummi), surhetsregulerende middel (sitronsyre). * Totalt 20 % grønnsaker.
Produsent
FJORDLAND AS
Minimumstemperatur(C)
Ikke funnet
Maksimumstemperatur(C)
GTIN
7033330085808
Opprinnelsesland
Opprinnelsesland: Norge
Norge
Antall
4