Skip to main content

HAKKASTEIK 450G

5062294

Tradisjonsrik bryllaupsmat med opphav i Hardanger, -og mat som gjer kvardagen til ein fest. Kalvekjøt og eldhusrøykt fårekjøt kokt med heile byggryn og kraft gjev ein rik og særeigen aroma. Tradisjonelt servert med kokt potet, kålrot og raudbete, eller som fyll i bakt potet. «Hakk i poto» som det heiter på vossamål. Prøv og denne varianten: V...

Bestillingsvare, normalt 7 dager

Ingredienser

Norsk kjøt:Kalv,flesk, røykt lammakjøt (32%), kjøtkraft, byggryn, salt, krydder (bestrålt) sennep, selleri, mjølk. Tilsatt: Konserveringsmiddel: E250.
Produsent
Ikke funnet
Minimumstemperatur(C)
Ikke funnet
Maksimumstemperatur(C)
GTIN
Opprinnelsesland
Antall