
MEDISTERKAKER MED SURKÅL OG POTETER 540G FJORDLAND
5342522
Medisterkaker er en favoritt på Østlandet! På grunn av krydderne er medisterkaker ofte en del av julemiddagen, men spises også resten av året. Fjordlands medisterkaker er laget av norsk kjøtt og serveres tradisjonelt sammen med brun saus, poteter og klassisk surkål. Retten inneholder 21 % grønnsaker og er en kilde til protein. God middag!
Bestillingsvare, normalt 2 dager
Energi kj pr 100 g/ml | 0.00 |
---|---|
Energi kcal pr 100 g/ml | 0.00 |
Fett (totalt) pr 100g | 3.90 |
- Mettede fettsyrer pr 100g | 1.30 |
- Enumettede fettsyrer pr 100 g/ml | 0.00 |
- Flerumettede fettsyrer pr 100 g/ml | 0.00 |
Karbohydrater pr 100g | 9.40 |
- Sukkerarter pr 100g | 3.70 |
Kostfiber pr 100g | 1.10 |
Protein pr 100g | 3.10 |
Salt pr 100g | 0.86 |
InneholderKan inneholde spor av
Gluten | ||
---|---|---|
Hvete gluten | ||
Melk | ||
Bløtdyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Bygg gluten | ||
Havre gluten | ||
Khorasanhvete gluten | ||
Rug gluten | ||
Spelt gluten | ||
Lupiner | ||
Nøtter | ||
Hasselnøtter | ||
Kasjunøtter | ||
Macademiannøtter | ||
Mandler | ||
Paranøtter | ||
Peanøtter | ||
Pekannøtter | ||
Pistasienøtter | ||
Valnøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter |