Skip to main content

MEDISTERKAKER MED SURKÅL OG POTETER 540G FJORDLAND

5342522

Medisterkaker er en favoritt på Østlandet! På grunn av krydderne er medisterkaker ofte en del av julemiddagen, men spises også resten av året. Fjordlands medisterkaker er laget av norsk kjøtt og serveres tradisjonelt sammen med brun saus, poteter og klassisk surkål. Retten inneholder 21 % grønnsaker og er en kilde til protein. God middag!

Bestillingsvare, normalt 2 dager

Inneholder

  • Gluten
  • Hvete gluten
  • Melk

Ingredienser

Medisterkaker i brun saus (42 %): 52 % saus (vann, hvetemel, rapsolje, aroma, modifisert maisstivelse, tomatpuré*, salt, farge (brunet sukker), bestrålt krydder), 48 % medisterkaker (67 % norsk svinekjøtt, melk, potetmel, salt, bestrålt krydder). Poteter (30 %): poteter, salt. Surkål (28 %): 74 % hodekål*, vann, sukker, eddik, salt, krydder, fortykningsmiddel (guarkjernemel). * Totalt 21 % grønnsaker.
Produsent
FJORDLAND AS
Minimumstemperatur(C)
Ikke funnet
Maksimumstemperatur(C)
GTIN
7033330088106
Opprinnelsesland
Opprinnelsesland: Norge
Norge
Antall
4